“Vær den bedste udgave af dig selv”

Jeg har lavet en håndbog til dig, som vil lære at finde det rigtige tøj, som gør noget godt for dig og din figur.

Den handler om BASEN og hvordan du arbejder dig frem fra tå til top, til at Være den bedste udgave af dig selv.

Hvorfor lige basen?

Fordi du skal lære at kravle før du kan gå – ment på den måde, at din BASE er det vigtigste at lære, inden du kan arbejde dig videre.

Tøj er ikke bare tøj – tøj er lig med følelser. Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er at have det rigtige tøj på, og hvad det betyder for os kvinder.
Jeg ved også, hvor frustrerende det er for dig som kvinde, ikke at kunne finde det tøj du føler dig godt tilpas i, eller som kan ”skjule” de ting som du ikke ønsker fokus på.

Min e-bog er en håndbog til dig, som du kan tage med, når du skal købe tøj. Du kan bruge den til at slå op i, hvis du vil vide, hvilken pasform du skal gå efter, notere dine mål ned i, samt lave dine egne notater.

Jeg har opbygget bogen efter LAGKAGE-EFFEKTEN, nemlig hvor du starter fra bunden af og så arbejder dig frem step for step, indtil du når toppen.

Jeg håber du vil nyde min e-bog, og at mine tips og faglige viden er med til at Være den bedste udgave af dig selv.

Pris 129,-

Betal 129,- kr. til MobilePay nr. 693899, eller overfør til Danske Bank / Reg.nr. 4605 / Kontonr. 0012261128, og jeg vil åbne op for e-bogen indenfor 24 timer.

Når du har indtastet dine login-oplysninger, husk at sætte X i begge bokse, så modtager du en mail med dit brugernavn og login.

Såfremt du ikke indenfor 10 minutter har modtaget mailen, så tjek dit SPAM-filter.

  • Navn

  • Kontakt informationer